Hovdala Slott och Öland Spirar

Från det ena till det andra, och ändå samma sak; nämligen brickband!
Museidirektören slutar aldrig ÄLSKA brickband och vill ta dom så långt det går!
I helgen skickades en delegation från #AllaTygerDuger till Hovdala Slott som ligger i Hässleholm, norra Skåne. Vi hade gjort ett avtal med slottsbutiken och snart ställs ÖLANDs#brickband ut till försäljning där!

Öland spirar redan nu – jag ser vackra blommor överallt p gr a den milda vintern o tidiga våren. Vackert är det!
Festivalen/eventet ‘Öland Spirar’ äger rum 8-10 maj (v. 19). BrickbandMuseum har anmält sig. Hur det ska gå, kan vara lite bekymmersamt när Folkhälsomyndighetens generaldirektör ber turisterna hålla sig borta från Öland.. 🙂 men vi klarar oss nog. Vanligtvis kommer det inte så många åt gången till museet, man kan hålla avstånd.

De fina ÖlandsKartan x2 (södra o norra Öland) ges ut 2020, ca april. BrickbandMuseum har investerat i en liten annons (logga).

Oland.se
ÖLANDs#brickband ställs också ut till försäljning hos turistbyrån, Träffpunkt Öland, Färjestaden – dom har ett snyggt showroom med lite gott/konsthantverk från Öland!

Det finns intresse för Brickbandens År 2020 och en veckotidning har hört av sig – intervju sista mars, info om utgivning kommer!

Medan vi avvaktar världssituationen, hålls brickbandsfabriken i gång. Senaste fick-brickband sydd av återvunnet ser ut såhär:
Pris: 185:- kr /st – vi skickar gärna med post (+porto)

All kärlek!
<3