Barometern, beröm och brickbandsfabrik

Hej alla brickbandsfans!
Här på brickbandsfabriken går det bra. Vi syr t ex brickband på löpande band. Dessutom var det en fin artikel i dagstidningen Barometern lördag 8 februari 2020.
Det blir också en notis om Brickbandens År 2020 i den prisbelönta tidningen HEMSLÖJD – utkommer 1 april 2020.
I samband med att museidirektören la en länk till tidningsartikeln på facebook, kom det en fin kommentar från en dansk rockmusiker, fackföreningskille mm, Erik Damgaard:
Fremragende Malene. Jeg tænker på en gammel ven – et godt menneske, som ville karakterisere dig som havende “det skær af vanvid der gør hjertet let” Større ros kunne man ikke få 🙂’
Så fint skrivet, Erik – TACK!!

Det ska skapas massor med brickband här 2020, symaskinen på museet (syverkstaden) är ofta igång. ÖLANDs#brickband’et utvecklas ständigt.
Här syns senaste i serien BIGband:

Artikel:


Det är mer på gång – i Världsarvsveckan (v. 29) planerar museet en liten konsert samt en kurs i att sy ÖLANDs#brickband – yeah!
Kära hälsningar
Malene <3

2 kommentarer Lägg till din
  1. Ja, nu måste jag leta reda på mitt brickband. Det försvann vid renoveringen. Nu ska jag hänga upp en av mammas fina filtar i det. Annars får jag leta upp nåt på loppis. Men ett sånt fint som på bilden i Blekingesöm lär nog vara svårt att hitta.

    1. Tack för din kommentar, Gunilla!
      Om du kommer till Öland, kan du få ett ÖlandsBrickband 🙂
      kh Malene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *